Brotherhood of the World Blogger Award

image21

Hello everyone! How are you all doing? I hope everything’s great & in full enthusiasm. So, I have been nominated for the BROTHERHOOD OF THE WORLD BLOGGER AWARD (for the third time) by Nimmi (whose page you must check out for some really honest heart felt pieces), for which I’m really grateful. Thank you Nimmi! It feels really good when you open your wordpress account (or any other account for that matter) & see that someone has nominated you (or in other words, remembered you), even when you haven’t actually met him/her in your life. I guess that’s why blogging is such a nice thing to do.
So, coming back to the topic, I hope I give appropriate & just answers. Here they are:-

1. What are your other hobbies besides blogging?

Ans:- Besides blogging, I am a big music & movies fan. So, my hobbies (besides blogging) are listening to songs & watching movies from every genre I can get my hands on. Also, I love to sing songs & copy different artists in most weird ways I can imagine. Plus, I love reading novels too.

2. Do you like to travel? A lot or occasionally?

Ans:- Yes, I do. But sadly, I have traveled only when I had to go somewhere for some work. But, I hope of going on a solo trip someday. Let’s see when that day comes.

3. What would you realistically like to be in the future? What would you want to be in fantasy?

Ans:- Realistically, I don’t know. But, in fantasy, I’d love to be the lead vocalist & the songwriter of a rock band (preferably a classic or hard rock band without the electronic sounds).

4. If you were to play a role in a suspense thriller, which role would you play? Protagonist/antagonist/anti-hero?

Ans:- Suspense thriller? A genre I love! I guess there are many roles I’d like to play (which again is a fantasy because most of these roles are impeccably played by great actors that they can’t be repeated by anyone else, let alone me) like Dr. Hannibal Lecter (played by Sir Anthony Hopkins in Silence of the Lambs), Max Cady (played by Robert De Niro in Cape Fear), the common man (played by naseeruddin shah in A Wednesday!) & many more.

5. If you were to be a teacher, which virtue or ideal you would teach your children one day?

Ans:- I definitely don’t know that. I guess I would have learned what to teach them by then.

6. Which is your all-time favorite non-fiction book?

Ans:- I generally prefer fiction books & have read very few non fiction ones. But, to answer your question, I’ll say Dongri To Dubai by Hussain Zaidi.

7. Which is your all time favorite music band/artist?

Ans:- There are many! Kishore Kumar, Sonu Nigam, Shankar Mahadevan, K J Yesudas, Euphoria, Parikrama, Guns N’ Roses, Pink Floyd, AC/DC, The Eagles, Coldplay & many many more.

8. Do you love the sea and benches or mountains and hikes?

Ans:- Never been to mountains & hikes. So, sea & the beaches it is.

9. Which song describes your present state of mind?

Ans:- “Wake Up Sid, Saare Pal Kahein….”

10. Which fundamental principal you follow in your greyish journey of life?

Ans:- I don’t know which principle I follow when. But, I guess it is a mixture of different principles. It’s like whichever logic I find suitable in a particular situation, I apply it.

So, I hope I have given justified & interesting answers. And for those who would like to answer these questions, consider yourself nominated. These are the rules:-

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.
2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.
3) Answer the questions sent to you and then you may create your set of questions for your nominees.
4) Nominate other bloggers and let them know about the award.

Have fun & keep smiling!! 🙂

Brotherhood Of The World Blogger Award

image21

Thanks a ton Prakash Sir for nominating me for the Brotherhood Of The World Blogger Award  which is the second time I’ve been nominated. It’s an honor to have been nominated by you. Do check out his blog for some genuinely creative stuff. Sir, I hope I give the suitable answers. 🙂

1. Which one suits you best – yo or yo yo?

Ans – I’m not a hip-hop person so yo or yo yo is something I can’t select from. But, choosing yo-yo would be great because I’ve seen people doing tricks on the yo-yo. Haha!! 😀

2. Are you a yay or a whatever person?

Ans – Depending on the situation, mood and the level of excitement, I can be both.

3. What is your idea of a flop movie?

Ans – A movie filled only with masala, item songs, no story and cheap humor should always be a flop (which is not the case, sadly). Overall, I guess a movie should be thought provoking for it to be a hit.

4. Bike or car?

Ans – When I’m driving – bike. When someone else is driving – car.

5. Sunny evening, five best friends and what?

Ans – And roaming around here and there reminiscing about the old days and playing pranks, maybe.

6. “Game of Thrones”. Yes or No?

Ans – Definitely yes. No reason to go for a ‘no’.

7. You and your only best friend. Walk or movie or other?

Ans – Me and my only best friend – choose a good location, bring some stuff and start chatting.

8. Chess or carrom?

Ans – Chess.

9. How good chef are you?

Ans – The only thing I knew how to cook has recently been banned by the government (if you know what I mean). So, I learned how to cook an omlette and that’s the only cooking I know. So, I guess it makes me a wonderful chef. Hehe!! 🙂 😛 😀

10. Short and crisp or long and descriptive?

Ans – Short and crisp because it maintains the thrill and can never be boring.

So, these were my answers. I guess you enjoyed the post. Feel free to comment. Those who’d like to answer these questions, consider yourself nominated.

The rules are:-

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.

2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.

3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.

4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Keep writing. Keep blogging. Keep smiling and keep spreading happiness. 🙂