The Liebster Award

wpid-wp-1446136883684

Hello! ūüôā
I’ve been nominated for “The Liebster Award” by a wonderful blogger¬†Muskan. Thanks a lot for the nomination, Muskan & sorry for being a bit late.
So, according to the rules, I have to state eight random facts about me & then answer a bunch of questions asked by her.

Eight random facts about me:-

1. I am a 21 years old graduate working in a manufacturing company in Pune that produces automotive parts among many other things.

2. I am a huge music loving person & I am a big fan of rock bands such as The Beatles, Pink Floyd, The Eagles, Poets of The Fall, Linkin Park, Coldplay, One Republic & many many others. And, I think their lyrics inspire me to write. I also like musicians such as Shankar Ehsan Loy, Salim Sulaiman, A.R.Rehman, Amit Trivedi, etc. In a nutshell, I like songs of almost every kind.

3. I love to sing (to myself generally). I was the lead singer of our college band which we called “The Broken Sticks” (because our drummer used to break a lot of drumsticks while practicing). Sadly, we all went different ways after college and now I miss them a lot.

4. I can’t stand when people waste food. And every time someone throws food off their plates in front of me, I end up giving him/her a free lecture. I don’t know why I do that.

5. I love watching movies of all genres. I currently have around 50 “to watch movies” which I don’t know when I’ll watch.

6. I am quiet at first but if you know me, I won’t let you be quiet & will constantly annoy you with pj’s , mimicries, caricatures and all. I like to join two entirely different situations and then crack jokes on the combo.

7. I am a huge huge fan of F.R.I.E.N.D.S and Chandler is my idol ūüėõ . I mean I dream of cracking utterly sarcastic jokes with the best timing, like him, someday.

8. I love Agatha Christie novels and each time I finish one, I wonder how the hell could she think that much. It’s unbelievable. For the same reason, I love Sidney Sheldon too.

(Hang On! There’s more)

The questions asked are:-

1. How many books have you read till date? Which is your favorite?
A: I’m not sure but maybe 30-35 books. MY favorite book(s) are:- To Kill A Mocking Bird, Pride & Prejudice, The Godfather, And Then There Were None, The Devotion of Suspect X and Harry Potter series (obviously). I’m sorry to have mentioned more than one name. ūüôā

2. Which song is the most played on your playlist right now?
A: Right now, it’s an instrumental acoustic guitar piece called “Can You Stop The Rain” by Les Sabler. It’s a magical piece. Here it is for those who are interested:- ¬†Can You Stop The Rain

3. Have you ever been stalked? Like in real life?
A: Haha..nice question. But I haven’t been yet, unfortunately. Had I been stalked, me and my stalker would definitely be friends by now. ūüėõ

4. What is your deepest desire?
A: To have my own studio where I’ll hold jamming sessions. I wrote a poem actually regarding this desire of mine :-¬†A Place For My Tunes

5. Are you a better speaker or listener?
A: It depends on the situation I’m in. I can be both or neither one of them sometimes.

6. Which F.R.I.E.N.D.S character do you relate yourself to the most?
A: I think I relate to Joey and Chandler both. Joey, because of my love towards food and mouth watering dishes and Chandler because I love to crack jokes (although not as good as Mr. Perry has done as Chandler).

7. A memorable quote?
A: There was a movie called “Shawshank Redemption”. In that movie, there was a quote something like this:- “Hope is a good thing, maybe the best of things. And no good thing should ever die”. This line, esp in reference to the movie, is just amazing.

8. A girl you had the biggest fight with months ago turns out of the blue and behaves like nothing happened. What do you do?
A: I guess I’ll ignore her at first but then I’ll get back to normal depending upon her response. Seriously speaking, I don’t know what I’ll do because my fights don’t last longer than a day.

So, here were the answers. I guess I did not make anyone fall asleep by such a long post. And Muskan, I hope the answers were up to the mark. And thanks again for nominating me.. ūüôā ūüôā ūüôā

So, thank you for reading and Happy Diwali everyone!! Be safe and enjoy! ūüôā ūüôā ūüôā

Brotherhood of the World Blogger Award

image21

Hello everyone! How are you all doing? I hope everything’s great & in full enthusiasm. So, I have been nominated for the BROTHERHOOD OF THE WORLD BLOGGER AWARD¬†(for the third time) by¬†Nimmi¬†(whose page you must check out for some really honest heart felt pieces), for which I’m really grateful. Thank you Nimmi! It feels really good when you open your wordpress account (or any other account for that matter) & see that someone has nominated you (or in other words, remembered you), even when you haven’t actually met him/her in your life. I guess that’s why blogging is such a nice thing to do.
So, coming back to the topic, I hope I give appropriate & just answers. Here they are:-

1. What are your other hobbies besides blogging?

Ans:- Besides blogging, I am a big music & movies fan. So, my hobbies (besides blogging) are listening to songs & watching movies from every genre I can get my hands on. Also, I love to sing songs & copy different artists in most weird ways I can imagine. Plus, I love reading novels too.

2. Do you like to travel? A lot or occasionally?

Ans:- Yes, I do. But sadly, I have traveled only when I had to go somewhere for some work. But, I hope of going on a solo trip someday. Let’s see when that day comes.

3. What would you realistically like to be in the future? What would you want to be in fantasy?

Ans:- Realistically, I don’t know. But, in fantasy, I’d love to be the lead vocalist & the songwriter of a rock band (preferably a classic or hard rock band without the electronic sounds).

4. If you were to play a role in a suspense thriller, which role would you play? Protagonist/antagonist/anti-hero?

Ans:- Suspense thriller? A genre I love! I guess there are many roles I’d like to play (which again is a fantasy because most of these roles are impeccably played by great actors that they can’t be repeated by anyone else, let alone me) like Dr. Hannibal Lecter (played by Sir Anthony Hopkins in Silence of the Lambs), Max Cady (played by Robert De Niro in Cape Fear), the common man (played by naseeruddin shah in A Wednesday!) & many more.

5. If you were to be a teacher, which virtue or ideal you would teach your children one day?

Ans:- I definitely don’t know that. I guess I would have learned what to teach them by then.

6. Which is your all-time favorite non-fiction book?

Ans:- I generally prefer fiction books & have read very few non fiction ones. But, to answer your question, I’ll say Dongri To Dubai by Hussain Zaidi.

7. Which is your all time favorite music band/artist?

Ans:- There are many! Kishore Kumar, Sonu Nigam, Shankar Mahadevan, K J Yesudas, Euphoria, Parikrama, Guns N’ Roses, Pink Floyd, AC/DC, The Eagles, Coldplay & many many more.

8. Do you love the sea and benches or mountains and hikes?

Ans:- Never been to mountains & hikes. So, sea & the beaches it is.

9. Which song describes your present state of mind?

Ans:- “Wake Up Sid, Saare Pal Kahein….”

10. Which fundamental principal you follow in your greyish journey of life?

Ans:- I don’t know which principle I follow when. But, I guess it is a mixture of different principles. It’s like whichever logic I find suitable in a particular situation, I apply it.

So, I hope I have given justified & interesting answers. And for those who would like to answer these questions, consider yourself nominated. These are the rules:-

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.
2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.
3) Answer the questions sent to you and then you may create your set of questions for your nominees.
4) Nominate other bloggers and let them know about the award.

Have fun & keep smiling!! ūüôā

Brotherhood Of The World Blogger Award

image21

Thanks a ton Prakash Sir¬†for¬†nominating me for the Brotherhood Of The World Blogger Award¬† which is the second time I’ve¬†been nominated. It’s¬†an¬†honor¬†to¬†have¬†been nominated¬†by¬†you. Do check out his blog¬†for some genuinely creative stuff. Sir,¬†I¬†hope I¬†give¬†the¬†suitable¬†answers. ūüôā

1. Which one suits you best Рyo or yo yo?

Ans – I’m¬†not a¬†hip-hop person so yo or¬†yo¬†yo¬†is¬†something I can’t select from.¬†But,¬†choosing¬†yo-yo would¬†be¬†great¬†because I’ve seen people doing¬†tricks¬†on the¬†yo-yo. Haha!! ūüėÄ

2. Are you a yay or a whatever person?

Ans –¬†Depending on the situation, mood and¬†the¬†level¬†of excitement, I¬†can¬†be¬†both.

3. What is your idea of a flop movie?

Ans РA movie filled only with masala, item songs, no story and cheap humor should always be a flop (which is not the case, sadly). Overall, I guess a movie should be thought provoking for it to be a hit.

4. Bike or car?

Ans –¬†When I’m¬†driving –¬†bike. When¬†someone¬†else¬†is driving – car.

5. Sunny evening, five best friends and what?

Ans –¬†And¬†roaming¬†around here and there reminiscing about the old days¬†and¬†playing pranks, maybe.

6. “Game of Thrones‚ÄĚ. Yes or No?

Ans –¬†Definitely¬†yes.¬†No¬†reason¬†to go for a ‘no’.

7. You and your only best friend. Walk or movie or other?

Ans –¬†Me¬†and¬†my¬†only¬†best¬†friend –¬†choose a good¬†location, bring some stuff and¬†start¬†chatting.

8. Chess or carrom?

Ans –¬†Chess.

9. How good chef are you?

Ans –¬†The¬†only¬†thing I¬†knew¬†how to¬†cook has¬†recently¬†been banned by the government (if¬†you know what I¬†mean).¬†So, I learned how¬†to cook an omlette and that’s¬†the only cooking I know. So, I¬†guess it makes me a¬†wonderful chef. Hehe!! ūüôā ūüėõ ūüėÄ

10. Short and crisp or long and descriptive?

Ans – Short and crisp because it maintains the thrill and can never be boring.

So,¬†these¬†were¬†my¬†answers. I¬†guess¬†you¬†enjoyed¬†the¬†post.¬†Feel free¬†to¬†comment.¬†Those¬†who’d¬†like to answer these questions, consider yourself¬†nominated.

The rules are:-

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.

2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.

3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.

4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Keep¬†writing.¬†Keep¬†blogging. Keep smiling and keep spreading happiness. ūüôā