For Nature!!

Into.The.Wild.2007.720p.BrRip.x264.YIFY.mp4_000041332 This one is for all the nature lovers out there. This poem, I’ve lifted from a Sean Penn directed movie called ‘Into the wild’. All those who love scenic beauty and philosophy, do watch the film. Have a happy sunday everyone!! ūüôā ūüôā

They Miss You!

image

That big old tree with twisted branches,
Which once held you tight when you swung.
That room of yours where no one passes,
Which saw your first paintings hung.

Those arrogant little squirrels,
Whom you chased on your four.
That aura created by your giggles,
Which used to smile and ask for more.

Those swollen walls with greenish texture,
Which used to shine by your absurd scribblings.
That abandoned corner of the terrace,
Which silently shared your crudest feelings.

Miss you a lot, these innocent things.
Need you a lot, these silent things.
Come back and pay them a visit
Coz sometimes they can do
What people won’t do.

Painting My Canvas

wpid-wp-1435127794744.jpeg

Staring at the blank page of the canvas,
I decide which colors to pick.
Should it be crimson to show rage,
Or blue to say that I’m cosmic?
Should it be white to show purity,
Or yellow to say I’m optimistic?
Should it be orange to show passion,
Or grey to say that I’m psychotic?
Should it be pink to show my feminine side,
Or black because sometimes I’m a dark trick?
Should it be violet to show my enthusiasm,
Or green because it makes me tick?

Well!
Let me get all the colors,
And splatter them at once.
Let’s see what pattern they make!
What person they create!
Coz even if it doesn’t come out right,
I could always say that I ‘tasted’ all the flavors.
And for me,
It will always be –
Spectacular!!!

Brotherhood Of The World Blogger Award

image21

Thanks a ton Prakash Sir¬†for¬†nominating me for the Brotherhood Of The World Blogger Award¬† which is the second time I’ve¬†been nominated. It’s¬†an¬†honor¬†to¬†have¬†been nominated¬†by¬†you. Do check out his blog¬†for some genuinely creative stuff. Sir,¬†I¬†hope I¬†give¬†the¬†suitable¬†answers. ūüôā

1. Which one suits you best Рyo or yo yo?

Ans – I’m¬†not a¬†hip-hop person so yo or¬†yo¬†yo¬†is¬†something I can’t select from.¬†But,¬†choosing¬†yo-yo would¬†be¬†great¬†because I’ve seen people doing¬†tricks¬†on the¬†yo-yo. Haha!! ūüėÄ

2. Are you a yay or a whatever person?

Ans –¬†Depending on the situation, mood and¬†the¬†level¬†of excitement, I¬†can¬†be¬†both.

3. What is your idea of a flop movie?

Ans РA movie filled only with masala, item songs, no story and cheap humor should always be a flop (which is not the case, sadly). Overall, I guess a movie should be thought provoking for it to be a hit.

4. Bike or car?

Ans –¬†When I’m¬†driving –¬†bike. When¬†someone¬†else¬†is driving – car.

5. Sunny evening, five best friends and what?

Ans –¬†And¬†roaming¬†around here and there reminiscing about the old days¬†and¬†playing pranks, maybe.

6. “Game of Thrones‚ÄĚ. Yes or No?

Ans –¬†Definitely¬†yes.¬†No¬†reason¬†to go for a ‘no’.

7. You and your only best friend. Walk or movie or other?

Ans –¬†Me¬†and¬†my¬†only¬†best¬†friend –¬†choose a good¬†location, bring some stuff and¬†start¬†chatting.

8. Chess or carrom?

Ans –¬†Chess.

9. How good chef are you?

Ans –¬†The¬†only¬†thing I¬†knew¬†how to¬†cook has¬†recently¬†been banned by the government (if¬†you know what I¬†mean).¬†So, I learned how¬†to cook an omlette and that’s¬†the only cooking I know. So, I¬†guess it makes me a¬†wonderful chef. Hehe!! ūüôā ūüėõ ūüėÄ

10. Short and crisp or long and descriptive?

Ans – Short and crisp because it maintains the thrill and can never be boring.

So,¬†these¬†were¬†my¬†answers. I¬†guess¬†you¬†enjoyed¬†the¬†post.¬†Feel free¬†to¬†comment.¬†Those¬†who’d¬†like to answer these questions, consider yourself¬†nominated.

The rules are:-

1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.

2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.

3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.

4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Keep¬†writing.¬†Keep¬†blogging. Keep smiling and keep spreading happiness. ūüôā

A Place For My Tunes

image

I dream of a place far away,
Which would echo with the tunes I adore.
Far from the reaches of anger and foul play,
Far from the clutches of terror and gore.

Where the strumming on the acoustic guitar
Would make my heart pine for more.
The sensational flute solos not too far
Would caress me and mesmerize me to the core.

Where the slow beats of the drumsticks on the cymbals
Would keep my tapping feet rhythmic.
And the aura filled with clear and soothing vocals
Would break the melancholy and fill the soul with music.

Captivating me,
It would make me forget everything.
Inspiring me,
It would keep my blood flowing.
Hypnotizing me,
It would cast a beautiful spell,
And silently,
It would take me away from this hell.

…And, It Took Over Me Again

image

…And, it took over me again.
Leaving things in vain.
Capturing me, controlling me,
It opened that forbidden pane.

…And, it took over me again.
Leaving me with a guilt of shame.
Torturing me, hurting me,
It left me to be blamed.

…And, it took over me again.
Making me a symbol of disdain.
Agonizing me, abusing me,
It left me with unwashable stains.

Had never wished to say so.
Had never thought of doing so.
Forgive me, my dear.
For it wasn’t me who caused all those tears.
I know I should have refrained.
But, it had taken all over me again.